6 Okt 2017

Perihal Remi13

Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia Poker eshte nje loje popullore e kartave qe kombinon elementet e shansit dhe strategjise. Ka stile te ndryshme te pokerit, te cilat ndajne nje objektiv te paraqitjes se dores me pak te mundshme ose me te larte. Nje dore e pokerit eshte nje konfigurim i pese kartave, te mbajtura teresisht nga nje lojtar ose te terhequr pjeserisht nga nje numer i perbashket, kartat e komunitetit. Lojtaret bien ne duart e tyre ne nje numer raundesh si kartela jane terhequr, duke perdorur strategji te ndryshme matematikore dhe intuitive ne nje perpjekje per kundershtaret me te mire. Duke pasur parasysh format e ndryshme te lojes dhe dinamika te ndryshme, strategjia e pokerit behet nje subjekt kompleks. Ky artikull perpiqet te prezantoje vetem konceptet themelore te strategjise. Teorema themelore e pokerit, e prezantuar nga David Sklansky, thote: Sa here qe luani doren tuaj ne menyren se si do t'i shihni kartat e kundershtareve tuaj, fitoni dhe cdo here qe kundershtaret tuaj luajne kartat e tyre ndryshe nga menyra se si do te luajne nese ata mund t'i shohin kartat tuaja, fitoni.

Ky teoreme eshte themeli per shume tema te strategjise se pokerit. Per shembull, bluffing dhe slow-playing (shpjeguar me poshte) jane shembuj te perdorimit te mashtrimit per te nxitur kundershtaret tuaj qe te luajne ndryshe nga menyra se si do te shihnin kartat tuaja. Ekzistojne disa perjashtime nga teorema themelore ne situata te ndryshme te tenisit ne shume drejtime, sic pershkruhet ne teoremen e Mortonit. Marredhenia ne mes te shanseve dhe shanseve per te fituar eshte nje nga konceptet me te rendesishme ne strategjine e pokerit. Pot shanset jane raporti i madhesise se tenxhere me madhesine e bastit te kerkuar per te qendruar ne tenxhere. Per shembull, nese nje lojtar duhet te telefonoje 10 $ per nje shans per te fituar nje tenxhere prej $ 40 (duke mos perfshire ftesen e tyre prej $ 10), shanset e tyre te tenxhere jane 4 deri ne 1. Per te pasur nje pritshmeri pozitive, shanset e fituesit te nje lojtari duhet te jene me te mira se mosmarreveshjet e tyre ne tenxhere. Nese shanset e fitimit te lojtarit jane edhe 4 deri ne 1 (20% mundesi per te fituar), kthimi i tyre i pritshem eshte te thyhet (mesatarisht, duke humbur kater here dhe duke fituar nje here per cdo pese here qe luajne nje tenxhere te tille). Mosmarreveshjet e nenkuptuara jane nje koncept me i komplikuar, megjithese ka te beje me mosmarreveshjet ne tenxhere. Remi13 Agen Sakong Judi BandarQ Capsa Susun Bandar Poker Online Indonesia

Tidak ada komentar:

Posting Komentar